Zon, Bier en BBQ....

We hebben een heerlijke week achter de rug.  De eerste festivals zijn weer bezocht en er is veel geproefd om het bieraanbod in onze winkel weer uit te breiden. We hebben leuke ideeën  voor onze winkel opgedaan!

Dit weekend maar weer eens tijd om de barbecue onder het dekzeiltje vandaan te halen......

 


Kunnen we onder het genot van lekker eten en drinken onze gedachten eens rustig op een rijtje zetten.

 

Wist je dat je naast een heerlijke blond of tripel ook eens de "Bravoure" van De Dochter van de Korenaar bij je stukje vlees van de barbecue kunt zetten?

Een warm, amberkleurig rookbier van hoge gisting. De Bravoure ontleent haar rooksmaak aan het gebruik van een flinke dosis op beukenhout gerookte ‘Bambergse Rauchmalz’. De genuanceerde rooktoetsen combineren mooi met de lichtzoete karameltoetsen van de

‘Cara-Munich mout’. Hierdoor ontstaat een gebalanceerd rokerig bier met een subtiele karamelsmaak.

 

Lekker bij gerookte vleeswaren en barbecue!

 

 

 

     


Commentaar schrijven

Commentaren: 0