De Dwalerij, niet verdwaald.........

Zondagochtend, 26 juni 2016. Een zwak straaltje zon in de vroege ochtend...... hopen dat het weer zo blijft, maar de verwachtingen zijn niet al te goed. We hebben de auto volgepakt met het "hart" van onze winkel en gaan onderweg naar Tilburg waar we op de Dwalerij in de Noordstraat staan.

Nee, we zijn niet verdwaald, we maken een uitstapje naar de stad waar vandaan we bier hebben leren waarderen............. 


Vanuit Tilburg was de oversteek van de Belgische grens een vrijwel wekelijks uitstapje om weer eens wat nieuws te proeven. Klinkt wat kort door de bocht maar ik denk dat de basis daar wel is uitgebouwd.

Toen we de mogelijkheid kregen om in de leuke Noordstraat te komen staan met onze producten hoefden we ook niet lang na te denken. Voor alles een eerste keer, dus ook op de markt staan hoort daar bij. De Tilburger was natuurlijk al bekend met het Belgische bier en hebben de Koningshoeve om de hoek, de jongeling heeft met de lokale brouwers uit Tilburg inmiddels een leuk assortiment om uit te kiezen. Wij hopen ze met onze pakketjes en lekkere kazen en worst overtuigt te hebben om nu eens noordelijk te gaan........richting Den Bosch.

 

 

 

 

 

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0