Wie durft.....

Soms moet je eens een uitdaging aangaan en de knop om zetten

om iets nieuws te proberen. Qua bier gaan wij die uitdaging graag aan en kunnen smaken wel eens verschillen, maar proeven van een nieuw bier levert over het algemeen weinig weerstand op, maar richting het einde van 2016 stonden wij met een heel ander gevoel aan de toonbank toen er een "proefpakketje" werd afgeleverd vanuit Frankrijk..................... 


Hoewel de inhoud bekend was kregen wij toch enig gevoel van kriebels en een soort onbehagen. We hebben eerst maar een aantal dagen genomen om dat gevoel van weerstand uit te schakelen, zeg maar "dat knopje zien te vinden". Vanaf dat moment zijn wij vol van enthousiasme, niet alleen smaak is verrassend, het totaalplaatje is visueel mooi aangekleed en het product heeft een goed uitgangspunt. Europees product, verantwoord, duurzaam en nog eens erg lekker ook!

We hebben het niet over het nieuwste biologisch gebrouwen biertje of bier gemaakt van regenwater....nee we hebben het over onze nieuwste aanwinst in onze winkel:

INSECTEN van Jiminis.  

We gaan voor eens wat anders bij ons bier. Wat dacht je van meelwormen gekruid met sesam en komijn, fijn gecombineerd met een blond bier of een kruidige tripel. Of wat dacht je anders van een schoteltje sprinkhanen met gyroskruiden met een heerlijke double IPA (bijvoorbeeld Handlanger van Kompaan).

Wij gaan de komende periode op een andere manier kijken naar de snacks bij ons bier! 

Al weet ik zeker dat het kaasplankje ook bij ons nog op tafel komt.

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0